WEB

Een website

Die heb je als (startend) ondernemer gewoon nodig.

Sterker nog: je website is vaak het eerste wat een mogelijke klant van je bedrijf ziet. En zeker als je (startend) ZZP'er bent is een goede website onontbeerlijk. Om je te onderscheiden van je concurrenten, maar vooral om zichtbaar te zijn in de wereld.

Gespecialiseerd in websites voor starters

Omdat ik me gespecialiseerd heb in het maken van websites voor ZZP'ers en starters weet ik wat de vragen zijn en waar je tegenaan loopt. Ik begeleid je door het hele proces met praktische vragen en oplossingen. Ik help met het sorteren van de inhoud, geef advies hoe je website qua structuur in elkaar te zetten en kan je ook op weg helpen met tekst en SEO.

De website wordt vormgegeven in jouw huisstijl, en is dan een goede basis om mee verder te werken. Ik maak websites op basis van WordPress, en gebruik een thema wat ik volledig kan aanpassen aan jouw (huis)stijl. 

Jouw voordeel:

Voor een redelijke prijs een eigen website, met een professionele uitstraling, herkenbaar in je eigen huisstijl. 

Een andere manier van werken

Een website in jouw huisstijl

Ik werk misschien een beetje anders dan de meeste webbouwers. 

Als vormgever ben ik ervan overtuigd dat je website een verlengstuk hoort te zijn van visitekaartje en huisstijl. Als ik een website maak dan zorg ik er dus voor dat de huisstijl daar zoveel mogelijk in terug komt, zodat het een herkenbaar geheel wordt.

WordPress

Ik werk met een WordPress thema waarbinnen ik kan zorgen dat jouw site qua stijl, opbouw en kleuren volledig in je huisstijl past.

Makkelijk zelf je website aan passen

Dankzij het befaamde CMS (content management systeem) van WordPress kun je, ook als je een leek bent, heel makkelijk zelf je site bewerken. Je kunt tekst plaatsen en aanpassen, foto's plaatsen of weggooien en blog/nieuwsberichten plaatsen. Dat wil zeggen: als je durft!

Zijn websites eigenlijk niet jouw ding? Vraag het mij, ik help je graag.

De 'look & feel' van een website is belangrijk, en moet naadloos aansluiten op logo en huisstijl. En natuurlijk, als ik ook jouw logo en huisstijl heb mogen ontwikkelen dan wordt het pas ècht een perfect bij elkaar passend geheel. En hier ligt mijn kracht. Omdat ik, behalve webdesigner, in eerste instantie vormgever ben!

Website START

speciaal voor starters (inschrijving KvK max 3 maanden geleden)

€949* ex btw

Ik wil een website! 

*Standaardtarief €1249 ex btw

Website onderhoud

doorlopend onderhoud en helpdesk

€10 per mnd * ex btw

 Ik wil onderhoud!

Training website bewerken

Ik leer je in ongeveer 1,5 uur hoe je jouw site bewerkt en aanpast

€89* ex btw 

 Ik wil een training!

Speciaal voor jou heb ik een online handleiding geschreven
die je altijd kunt raadplegen als je het even niet meer weet.