Tekst in opdracht

Tekst in opdracht, een overzicht

2023: Tekst bij kunstproject

Op basis van interviews schrijf ik de tekst bij bijzondere foto's van fotograaf Elize Bloks, voor expositie in het Museum Jan Cunen en voor het boek: ONS OSS, erfgoed in beeld.

2022: Tekst voor nieuws

Voor Innatoss schrijf ik op regelmatige basis artikelen voor de nieuwsbrieven en voor de website, op basis van interviews.

2021: Webtekst 

Tekst voor de website van Wim Vermeulen, voor VVE-beheer De Dom. 

2020: Webtekst 

Tekst voor de website van Thomas Kiene, voor Kiene Casco bouw. 

Hulp bij webtekst

Voor elke website die ik maak (bekijk hiervoor mijn zakelijke site, GRAPHX 66) help ik mijn opdrachtgever zoveel mogelijk met de tekst. Meestal wordt tekst aangeleverd, ik lees en redigeer, corrigeer waar nodig, geef tekst op een goede manier vorm en plaats tekst op de juiste plek op de website. Ik zorg voor koppen, tussenkoppen en quotes indien van toepassing.