Sunniva Fortunoso | HBO-verpleegkundige bij 24-HealthCare

Ik ben een beginnende ZZP'er indicatie steller. Via Happyprinting ben ik bij Monique (GRAPHX 66) terecht gekomen.

Ik was behoorlijk aan het zoeken naar een leuke eigen huisstijl voor mijn envelop, visitekaart, flyer enz. Het enige wat Monique van mij kreeg was een logo en een tekstje. Ze heeft mijn logo gezien en wist gelijk wat ze ermee moest doen. Ze heeft mijn logo onderhanden genomen. Vervolgens mijn hele pakket een huisstijl gegeven. Huisstijl waar ik me 100% prettig bij voel. (flyer, visitekaart, rollupbanner, envelop, briefpapier) Ze liet me steeds sprakeloos toen ik haar werk zag. Ik zat toevallig ook met mijn website die niet naar wens was.

Ik kwam achter dat ze ervaring heeft met websites. Ik aarzelde niet en vroeg haar om de website over te nemen. De resultaat is grandioos. Een professionele uitstraling in mijn eigen huisstijl. Dankzij GRAPHX 66 heb ik een Facebook pagina en LinkedIn met een hele mooie profiel en omslag. Ik zat met een deadline. Ze heeft doorgewerkt. En alles was ruim op tijd klaar. De samenwerking heb ik erg positief ervaren, het voelde als of we in een kantoor samen zaten te werken. Maar de werkelijkheid was dat ik in Rotterdam was en zij in Oss. Monique is snel. Wat ik erg bijzonder vond, dat haar eerste concept ook gelijk de juiste is. Ik ben erg blij met Monique van GRAPHX 66. Je bent gewoon erg goed in je werk. Nogmaals bedankt voor je complete hulp en de professionele uitstraling die ik mag delen met de rest van de wereld.

9 Oktober, 2017