Monique

Een eigen bedrijf starten?
Laat mij je helpen een professionele start te maken!

Je hebt het grote besluit genomen!

Kamer van Koophandel inschrijving geregeld, btw nummer aangevraagd. Je bent nu officieel een startende ondernemer. Want:

  • je hebt een fantastisch idee en wilt hiermee de lokale of zelfs de nationale markt bestormen. 
  • je bent heel goed in je vak, maar helemaal klaar met je werkgever.
  • je wilt als zelfstandig ondernemer gaan doen waar jij goed in bent.
En dan... kom je terecht in een situatie die volledig nieuw voor je is.

Je eigen vak? Ja, daar weet je alles van, maar niet van het starten van een bedrijf. Er spoken vele vragen door je hoofd, en ik help je met  het vinden van antwoorden en oplossingen!

De vragen die door je hoofd spoken:
  • Hoe kom ik aan een goed logo?
  • Wat is een huisstijl?
  • Waar bestel ik visitekaartjes?
  • Waar laat ik een website maken?
  • Waar haal ik de tekst voor mijn website vandaan?
  • Hoe en waar leg ik mijn domeinnaam vast?
  • Wat doe ik eerst?

Bel of mail me, dan maken we een afspraak en praten we samen over hoe nu verder!


Zo werk ik

Als grafisch vormgever/ontwerper luister ik naar jouw verhaal, verdiep me erin, en ga daarna aan de slag met het ontwerpen van een logo en bedenk daarbij een passende huisstijl. Ik ken de vragen van een startende ondernemer, ik geef je antwoorden én advies. Over de bedrijfsnaam bijvoorbeeld, over webhosting en andere praktische zaken. We werken samen, jouw input is heel belangrijk. Zonder die input kan ik niet ontwerpen.

Je komt ook bij mij voor je website. Dat is handig, want als vormgever kan ik net wat extra's doen om te zorgen dat jouw website en je visitekaartje één uitstraling krijgen, en daarmee een herkenbaar gezicht.

En dan de inhoud: ook die is belangrijk en ook daar kan ik je bij helpen. We bespreken samen jouw wensen en de mogelijkheden. 

Vormgeving gaat om het visueel maken van een boodschap, jouw boodschap voor jouw klanten. Voor mij is het belangrijk dat alles bij elkaar en in elkaar past. Daar bedoel ik mee: je logo en je huisstijl moeten jou zelf aanspreken, bij jou passen, maar ook bij je doelgroep (je klanten) en bij dat wat je aanbiedt.

Ik werk sinds 2006 met startende ondernemers, en ik was er ooit zelf een. Wat ik nu het liefste doe? Mijn ervaring inzetten om jou een goede, professionele start te geven!


Over Monique

Mijn naam is Monique van Helden. In 2006 startte ik mijn eigen bureau onder de naam GRAPHX 66, sinds kort werk ik onder mijn eigen naam.

Ik vind het heerlijk om iets te maken wat, behalve dat het mooi is, ook doet wat het moet doen: namelijk aandacht trekken, iets duidelijk maken, informatief zijn. Daarnaast heb ik in 2014 mijn grafische activiteiten uitgebreid met websites en in 2020 is daar tekst bijgekomen.

En ik vind het geweldig om een startende ondernemer te begeleiden in het hele proces. Eerst een logo ontwerp, een huisstijl en vervolgens een website en content (tekst) voor de website.

Ik vind het belangrijk dat grafisch ontwerp betaalbaar en toegankelijk is voor startende ondernemers (ZZP en freelance)


Communicatie zonder blabla, persoonlijke aandacht en veel service, dat is wat je van mij kunt verwachten!


Ik ben m’n hele leven onbewust bezig geweest met vormgeving. Van zelfgemaakte agenda’s toen ik nog op school zat, via oorbellen naar fotoboeken en kaarten. Alles is de revue gepasseerd. Ik hou ervan om mooie dingen te bedenken en te maken, als ik een goed ontwerp maak dan word ik daar heel blij van. Ik kan er ook echt van genieten om een hele serie ontwerpen bij elkaar te zien, allemaal net even anders maar wel in één, herkenbare, stijl.


Wil jij ook je eigen bedrijf starten en eens met mij praten?

Bel of mail me dan: info@graphx66.nl of 06-40302453


Hoe het zo gekomen is...

In 1966 wordt er in het kleine dorpje Harskamp op de Veluwe een meisje geboren. En dat wordt tijd ook. De kersverse ouders zijn inmiddels ruim twee jaar getrouwd en meneer pastoor is al op bezoek geweest om te informeren of het allemaal een beetje wil lukken. In die tijd is het zeer ongebruikelijk voor een vrouw om te blijven werken als ze eenmaal getrouwd is. Mijn moeder (want daar hebben we het natuurlijk over) doet dat wel. Eerst werken en sparen zodat ze samen een goed begin kunnen maken. Lees verder....

Dit zeggen klanten over mij:

"Monique heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen en opzetten van de huisstijl en website, passend bij mijn activiteiten als startende ondernemer. Ik had geen enkel idee hoe dit op te pakken, maar na 1 uur praten met Monique is zij in staat om mijn aarzelende input om te toveren tot een voor mij exact aansluitende huisstijl. Monique is een energieke, creatieve, meedenkende en enthousiaste persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader op zowel persoonlijk als professioneel vlak."