Miranda van de Wassenberg | Micado coaching

Mijn huisstijl en website van Micado coaching zijn ontworpen en gemaakt door Monique. Monique is professioneel, kundig, behulpzaam en heel toegankelijk. Ze legt duidelijk uit hoe het proces gaat omtrent maken huisstijl en website en welke diensten zij kan leveren. Ze luistert goed naar wat ik te vertellen had over mijn bedrijf. Monique heeft mijn verhaal perfect kunnen omzetten naar beelden, kleuren en woorden die bij mij en bij Micado coaching passen. De lijntjes in het contact met Monique zijn kort. Ze reageert snel op vragen en overleg was altijd mogelijk. Monique denkt mee en geeft tips. Als startende ondernemer heeft ze me écht geholpen. Monique weet wat ze doet en dat doet ze heel goed!

December 2021 Deze review staat op Google
(bekijk de website hier)