Contact

Bezoekadres:

Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss

Bel: +31 6 40302453
Stuur een e-mail

Een afspraak maken?

Openingstijden:

Als zelfstandig ondernemer werk ik wanneer dat nodig is, ook soms 's avonds of in het weekend. Als je langs wilt komen of een afspraak wilt maken bel me dan even: 06-40302453, vul het formulier in of stuur een mail

Partners:

Ik werk graag samen met professionele partners. Wij bespreken samen wat nodig is en daarbij passend neem ik contact op met ondernemers uit mijn uitgebreide netwerk.

En verder:
Sponsoring

Ik draag op verschillende manieren mijn steentje bij, bijvoorbeeld door website onderhoud voor Bizztopia en voor Stichting Chaja

Formulier invullen

Ik hoor graag van je!

Digital Nomad:

Werken doe ik op verschillende werkplekken. Ik heb thuis een fijne werkruimte maar ben door de week meestal te vinden in mijn kleine kantoor bij Bizztopia in Oss. Verder werk ik ook regelmatig 'op afstand' zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, vanuit een prachtige co-working office in Basel (Zwitserland). En tenslotte werk ik ook, als het zo uitkomt, vanuit de trein of onze camper. Een digital nomad dus.

Je bent, op welke locatie dan ook, altijd welkom voor koffie en/of advies. Neem wel even van te voren contact op, dan maken we een afspraak.  Mocht ik niet in Oss zijn dan kunnen we ook altijd online koffie drinken.